Meteen naar de inhoud

Opbouw, helpen tijdens de voorstellingen en afbreken/opruimen na afloop

Heb jij zin om te helpen met het opbouwen, tijdens de voorstellingen en/of afbreken, geef je dan op via het formulier. Je hoeft niet alle dagen te kunnen, alle hulp is welkom.

Data
Opbouw: zaterdag 30 juli t/m 7 augustus
Helpen tijdens de generale repetitie en de voorstellingen: maandag 8 t/m zondag 14 augustus (zie de Voorstellingen-pagina)
Afbreken/opruimen: zondag 14 t/m zaterdag 21 augustus
Precieze tijden van aanwezig zijn en planning volgen in een later stadium.

Zodra je je hebt opgegeven als vrijwilliger geven wij je met een eigen account toegang tot het Emyris systeem. Via dit systeem kun je je bijvoorbeeld aangeven of je bepaalde vaardigheden hebt, zoals BHV, of je verkeersregelaar bent of een heftruckcertificaat hebt. Hierin kun je ook je beschikbaarheid opgeven. Uiteraard kan dat ook op een een later tijdstip mocht je dit nu nog niet weten.
De planning voor augustus wordt in juni gemaakt. Eind juli / begin augustus ontvang je de indeling van de werkplekken.

Startbijeenkomst
Om je voor te bereiden op je werkzaamheden zullen we een startbijeenkomst organiseren in april. We vertellen dan meer over de organisatie van het werken achter de schermen, wat voor rollen er zoal te verdelen zijn en over regels en veilig werken in de Steengroeve.

Op een later moment volgt er nog een bijeenkomst waar je het laatste nieuws ontvangt en we je nogmaals meenemen in hoe we omgaan met veiligheid in de Steengroeve.